July 9, 2020

Srbija-Press

Balkan Portal

Fantom protiv fantoma, kao davitelj protiv davitelja

Kao Pera Mitić i Spiridon Kopicl u čuvenom filmu DAVITELJ PROTIV DAVITELJA, Saša Mirković i Aleksandar Vučić pokušavaju da raščiste svoje prljave račune praveći lakrdiju i sprdnju od ubistva Olivera Ivanovića.

Posle dugo najavljivane konferencije za medije od strane Rikošet produkcije koja se bavi istraživanjem ubistva Olivera Ivanovića u medija centru smo prisustvovali lakrdiji i farsi koja srozava novinarstvo u celini a posebno istraživačko novinarstvo.

Jedina veza sa novinarstvom na pomenutoj press konferenciji bilo je izlaganje Predraga Popovića koji je podvukao paralelu izmedju ubistva Slavka Ćuruvije i Olivera Ivanovića.

Advokat Nataša Tošić je pričala o paketićima iliti o (ne)uspeloj nagodbi Saše Mirkovića i Aleksandra Vućića.

Samo u tri dana se obara tužba Saše Mirkovića protiv Aleksandra Vučića za navodni dug od 600.000 Evra a apelacioni sud vraća sudu u Zaječaru na ponovno odlučivanje presudu kojom je Mirković osudjen na godinu dana zatvora. Dobar korak ka krajnjem ishodu dila.

Saša Mirković i Aleksandar Vučić pokušavaju da raščiste svoje prljave račune praveći lakrdiju i sprdnju od ubistva Olivera Ivanovića.

Krajnji ishod dila bi trebalo da bude da u emisiji o ubistvu Olivera Ivanovića Aleksandar Vučić ispadne heroj koji u stvari otkriva zločince, ali pošto je Mirković više puta prokockao njegovo poverenje Aleksandar Veliki sada očekuje da vidi rezultat da bi popustio i Mirkoviću dao pomilovanje.

OLIVERA UBIJAJU PO DRUGI PUT !!!

OLIVERA UBIJAJU PO DRUGI PUT

Koristeći ubistvo Olivera Ivanovića kao paravan obojica junaka ove priče vide svoj spas, Aleksandar da opere ruke kao Pontije Pilat a Mirković da dobije slobodu i svojih trideset srebrnjaka kao Juda.

U suštini ni jednog ni drugog ovde ne zanima tragična sudbina Olivera Ivanovića.

Kako nisu uspeli da se dogovore posle više pokušaja Mirković se dosetio da ovu vrelu temu iskoristi i od nje se okoristi a svom dojučerašnjem prijatelju Aleksandru je time stavio do znanja da mu kao veliki medijski mag može pomoći da sa sebe skine sumnje o umešanosti u ovo ubistvo.

OTMICA NOVINARA KAO SKRIVENA KAMERA NEMOGUĆA MISIJA !

Stefana Cvetkovića

Podsetimo da se Saša Mirković po prvom izveštaju BIA i pominje i dovodi u vezu sa isceniranom otmicom novinara Stefana Cvetkovića i da je u medijima objavljena i njegova slika kao fotorobot, ali se nekako na volšeban način to više ne pominje.

Poznato je da su Aleksandar Vučić i Saša Mirković do samo pre  dve godine imali izuzetne prijateljske i poslovne odnose i sada im se pruža šansa da ih obnove ili bar smire.

A možda će i se i završiti sve kao u filmu gde i jedan i drugi kao Pera Mitić i Spiridon Kopicl ostaju bez jednog uva.

Izvor: balkanskapravila.com Piše: Miloš Petrović  Foto: balkanskapravila