Muž Slavice Đukić Dejanović kolima udario devojčicu

Ranko Dejanović kod Rače automobilom udario devojčicu, koju je odmah prevezao u Hitnu. Veća tragedija izbegnuta, a na lice mesta je izašla i policija.

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače, saznaje Kurir!

Nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je on obilazio. Nakon toga, Dejanović je povređenu devojčicu odvezao u hitnu, gde je ona zbrinuta.

– Devojčica je izašla iz automobila, ne gledajući da li je bezbedno, i htela je da pređe preko ulice… U tom trenutku je autom naišao Dejanović i udario u nju. Stao je, odmah je odvezao u bolnicu, gde je ona zbrinuta. Srećom, velika tragedija je izbegnuta. Na lice mesta je izašla policija i sačinila izveštaj – otkriva izvor Kurira.

Ranko Dejanović potvdio je za Kurir da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako kaže, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

– Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti – priča Dejanović.

Nije bio pijan

Posle prvog pregleda, hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.

– Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba – kaže Dejanović.

Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Izvor:https://dnevnizurnal.com / https://kurir.rs / Foto: Tanjug