Naličje SNS palikuće Simonovića

U Drugom osnovnom sudu održano je ročište okrivljenima za paljenje kuće, novinara Milana Jovanovića. Među optuženima, kao nalogodavac našao se član SNS-a, bivši predsednik GO Grocka Dragoljub Simonović koji je za ovu priliku imao navodnu podršku građana.

Među onima koji su podržali Simonovića našle su se pretežno starije osobe, koje je doveo predsedik udruženja penzionera iz Vrčina koji je izjavio da je za njega Simonović najbolji predsednik ikada u istoriji Grocke, kao i da mu je dao 250 000 dinara koje je iskoristio.

Na slici desno predsednik udruženja penzinera Vrčin, Dragiša Stekić

Pored predsednika penzionera iz Vrčina, tu je i Rade Knežević predsednik udruženja Složno za Vrčin kao i samoprozvani predsednik penzionera iz Pudaraca, Radoslav Stevanović (sada kordinator SUBNORA) koji je kao i njegov kolega “dobio” od Simonovića novac.

Pored penzionera, Simonovića je podržao i njegov sinovac Bojan koga je striko zaposlio u EPS-u u Grockoj. Tako Bojan sada izdaje naredbe da se neposlušnima isključuje struja, a kad se žalite, žalbe idu kod njega jer on je zadužen za prigovore. Bojan je zaposlio i svoju devojku koja je zajedno sa njim i sa sestrom došla na “podršku Simonoviću”.

Bojan Simonović, desno. Radnik EPS-a

A kada članovi napredne stranke iz Grocke žele da se zaslade, angažuju Vanja Torte iz Brestovika. Pogotovo spremljene za Palikućina slavlja ili pak da ugoste njegovog sinovca. Za kraj uživajte u kiselkasto slatkom proizvodu, koji možda najbolje pokazuje odnos SNS-a prema novinarima i onima koji drugačije misle od njih.

Izvor: ziginfo.rs    Foto: insajter.net