July 15, 2020

Srbija-Press

Balkan Portal

Uslovi Korišćenja

Kako funkcioniše portal SRBIJA-PRESS.COM
Portal SRBIJA-PRESS.COM je neprofitabilan i finansira iz ličnih sredstava.

SRBIJA-PRESS.COM prenosi vesti sa drugih portala iz Srbije, regiona i sveta.Portal ne snosi nikakvu odgovornost za netačne informacije i tvrdnje u tekstovima koji su preuzeti sa drugih portala, i ako se trudimo da nakon
preuzimanja teksta informaciju proverimo koliko nam uslovi dozvoljavaju.

Postoji mogućnost:
Da je tekst koji je objavljen na portalu SRBIJA-PRESS.COM a isti preuzet sa drugog portala kao vest tačna ili netačna. Portal nalazi za shodno da može da vrši redukciju teksta, jedino ako nije izričito na izvornom portalu naznačeno da tekst ne sme da se menja.
Oni portali koji nemaju stranicu USLOVI KORIŠIĆENJA koja objašnjava uslove preuzimanja njihovih tekstova, kao i fotografija ili video materijala, smatramo da je dozvoljeno preuzimanje sa istih. Svaki preuzet tekst, fotografija ili video sa drugih internet portala a objavljen na portalu SRBIJA-PRESS.COM prati pravila tih portala, ili samoinicijativno postavlja linkove prema tim portalima, ime autora, kao i izvor fotografije i videa ako ti portali nemaju stranicu USLOVI KORIŠĆENJA, što je praksa i ostalih portala.

Portal SRBIJA-PRESS.COM ne isplaćuje apsolutno nikakve naknade za objavljene tekstove,fotografije ili video materijal sa drugih portala (medija).
Ako smatrate da vaš tekst, fotografija ili video materijal trebaju biti plaćeni, kontaktirajte nas i materijal će biti odmah ili u roku 6h uklonjen. Ako je greškom potpisan drugi autor postupićemo kao u prethodnoj rečenici.

Ukoliko smatrate da smo preneli netačne podatke gde ste Vi tema teksta, a da tekst nije potpun, da je uvredljiv ili maliciozan, kontaktirajte nas odmah povodom tog problema. Tekst će biti odmah uklonjen i objavićemo vaš demanti. Ukoliko ustanovimo da vaš demanti nije potkrepljen dokazima isti nećemo objaviti.

Portal SRBIJA-PRESS.COM ne favorizuje ni režim kao ni opoziciju.

Drugi internet portali mogu slobodno da prenose naše tekstove i fotografije. Uslov je da na kraju teksta postave link prema našem portalu: Izvor:SRBIJA-PRESS.COM / Autor:(ako je navedeno postaviti ime i prezime)/Foto:(autor fotografije). Ovo ne važi za štampane medije.

Uslovi korišenja važe od 28.03.2019 god. Postoji mogućnost naknadnih promena.