July 15, 2020

Srbija-Press

Balkan Portal

Zašto opet šamar penzionerima od 5%

Kako prenosi jedan ugledan portal, Vučić se na današnjoj konferenciji za medije obratio penzionerima sa porukom da će im u maju mesecu penzije biti smanjene 5% pošto je Vlada Srbije uplatila milon evra kao donaciju Francuskoj pošto je izgorela katedrala Notre Dame.

Zar je malo bio onaj šamar penzionerima 2014 godine kada su smanjene penzije, zar je malo to što je od 2014 umrlo 150 000 penzionera kako navodi Sindikat penzionera Srbije “Nezavisnost” a koji nisu dočekali pravdu.

Zašto bivši partijski drug A. Vučića vodi kampanju protiv istog preko leđa penzionera, da li je samo važno dobiti stotine hiljada pratilaca i lajkova pa makar i po cenu da se poveća broj umrlih penzionera od stresa – zbog ovako šokantnog i neistinitog teksta.

Kakva je namera tako (ne)ozbiljnog portala http://www.ricochetspecial.com da ovakvu vest prenese sa sajta koji prenosi izmišljene tekstove, i na kom piše:  Večernje novosti * Sve vesti na ovom sajtu su izmišljene u cilju da zabave čitaoce.  Sajt je zabavnog i satiričnog karaktera  https://vecernjenovosti.net 

Koliko je ovakva vest zabavna penzionerima to samo oni znaju. Vest je 100% netačna!

Nastavljamo dalje da objavljujemo obmane i laži.

Srbija-Press