July 15, 2020

Srbija-Press

Balkan Portal

Zašto se na mrežama šire obmane i laži

Pod naslovom: Tuča u SNS! Zorana Mihajlović udarila šamar Vučiću, zato što joj je rekao da je k*rva!

U nastavku teksta Ricochet tim piše:

Sinoć je na sastanku u predsedništvu koji je hitno sazvao Vučić bilo raspravke o tome ko sve iz SNS odaje podatke medijima.

Sastanku su prisustvovali pored Vučića i već ustaljeni kadrovi Nebojša Stefanović, Bratislav Gašić, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar i još neki funkcioneri iz vrha SNS.

Kako naš izvor otkriva krenula je žustra rasprava izmedju Aleksandra Vučića i Zorane Mihajlović koju je Vučić u jednom momentu opomenuo da „UĆUTI“ međutim pošto je ona i dalje nastavila da se raspravlja on joj se prodrao rečima „KU*VETINO UĆUTI KAD TI KAŽEM“. Zorana je munjevito odreagovala i Vučiću udarila šamar, spakovala svoje stvari i napustila prostorije na Andrićevom vencu.

Probali smo da dobijemo vinovnike ovog dogadjaja, ali se do zaključenja ovog teksta nisu javljali na telefon ni Zorana a ni Vučić. Poslali smo pitanja i mailom na njihove adrese. Nadamo se da će nas udostojiti i odgovoriti nam.

Ricochet tim

Odakle isti dolaze do ovakvih informacija? Da li je moguće da ovakavu neproverenu informaciju podeli 32 hiljade ljudi na Fejsbuku! Da li se urednik poistovećuje sa bivšim partijskim prijateljem u nadmetanju ko će masnije da laže?

I dalje nastavljamo da objavljujemo obmane i laži koje se šire po društvenim mrežama, ma ko bio u pitanju.

Tekst je preuzeta sa portala  RICOCHET – RIKOŠET  Foto: nspm.rs